Monor város hírei

Monori termékek nemzetközi és hazai sikerei

2021. május 20.

Az elmúlt évek jó gyakorlatához hasonlóan, a vállalkozó kedvű helyi kézművesek idén is megmutatták tudásukat hazai és nemzetközi versenyeken, melyek újabb sikereket hozhatnak el számukra. A Berliner Wine Trophy nevű nemzetközi borversenyen szerzett aranyérmet a Strázsahegyi Borház Karát bora és ezüstérmet a Megyeri-Hanti Pince  chardonnay tétele; miközben az Ami Süti - a tavalyi év után ismét - az ország öt legjobb cukormentes tortájának egyikét készítette el!

Monori elismerések a Véradók Napja alkalmából

2020. november 30.

A Magyar Vöröskereszt november 27-én, a Véradók Napján idén is több kitüntetés, elismerés átadásáról döntött. Örömteli hír városunk számára, hogy két Monorhoz kötődő címet is bejelentettek ebből az alkalomból.

Polgárőr Város címet kapott Monor

2020. július 7.

Az Országos Polgárőr Szövetség, a város lakosságának biztonságát szolgáló polgárőrség támogatásáért "Polgárőr Város" kitüntető címet adományozott Monor részére.

Átadták a Monor Közbiztonságáért Díjat

2019. november 14.

Monor Város Önkormányzata a Monor Közbiztonságáért Díjjal ismeri el a város közbiztonsága érdekében tett kimagasló teljesítményt, melyet az idei évben Kiss Zsuzsanna rendőrőrnagy, a Monori Rendőrkapitányság hivatalvezetője vehetett át.

Átadták a Tiszta udvar, rendes ház elismeréseket

2019. augusztus 23.

Monor Város Önkormányzata idén is meghirdette az önkéntes városszépítő kezdeményezést, a Tiszta udvar, rendes ház pályázatot. Az elismeréseket az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából szervezett program részeként adták át a díjazottaknak.

Jól tanuló, jó sportolókat köszöntöttek Monoron

2017. szeptember 14.

Idén is a tanévkezdést követő első képviselő-testületi ülés előtt adták át a Monor Város Jó Tanulója - Jó Sportolója elismeréseket az általános iskolás korú gyerekek részére.

A tavalyi évhez hasonlóan hárman kapták meg a további jó teljesítményre ösztönző elismerést: Vitéz Tamara Fanni ritmikus gimnasztika, Barta Bianka úszás és Fekete Sándor birkózás!

Ezúton gratulálunk nekik, legalább ilyen eredményes folytatást kívánunk!

Monori Büszkeségfal
Újabbak
Régebbiek