2019-ben is folytatódik a járdaépítés Monoron

2019. június 14., péntek, 09:21

Akárcsak az elmúlt években, idén is a tavaszi hónapokban döntött a képviselő-testület a járdaépítésekről. Erre a célra 23,2 millió forintot különítettek el a költségvetésben, melynek elvégzésével monori vállalkozót bízott meg az önkormányzat.

A lehetséges helyszínek felmérését követően, több mint 2000 négyzetméternyi gyalogút elkészítéséről döntöttek a képviselők. A monolit betonból készülő járdák az alábbi utcaszakaszon készülnek el a követező hónapokban: Móricz Zsigmond utca elején és a Kistói út és Mártírok utca között; Pósa Lajos utca (Páskom utca és Kistói út között); Krúdy Gyula utca-Vörösmarty utca kereszteződésében; Kossuth Lajos utca-Kistói út sarkán; Attila utca-Ady Endre utca kereszteződésében és az Attila utca egyes szakaszain; Ady Endre úton, az Ady Úti Általános Iskolával szemközti szakaszon és a Maggyár előtti szakaszon; Hernád közben; valamint a Szőlőhegy utcában.

Több mint 2000 négyzetméternyi új járda készül idén

A járdát a saját portáik előtt elkészítő lakosok részére ezúton is jár a köszönet, az ő segítségükkel és ezekkel a munkálatokkal egyre több helyen válik biztonságosabbá a gyalogosok közlekedése.