Látópont Címet vehetett át a Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.

2024. február 27., kedd, 16:29

A Látópont olyan intézmény, szervezet lehet, amelynek a közösség értékeit, tevékenységének egyediségeit, azokat a módszereket, amelyekkel egy-egy közművelődési alapszolgáltatást, tevékenységet, fejlesztést sikerre vittek és ezeket be tudják mutatni más intézményeknek.

A Látópont Cím elnyerése rangot jelent, amely tudatosítja a helyben végzett munka innovativitását, eredményeit, megerősítheti a jól dolgozó szakembereket, szervezeteket, építi kapcsolati hálójukat, ismertté teszi őket.

A Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2007-től látja el Monor közművelődési feladatait. Az évek során a Vigadóban számos szakember segítsége adott lehetőséget arra, hogy pályázat útján elnyerjék a Látópont Címet. 
Köszönjük mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a cím odaítéléséhez, köszönjük a Vigadó minden munkatársának  a több éves munkáját, akik megalapozták városunk kulturális múltját, jelenét és jövőjét. Valamint hálásak vagyunk azoknak, akik már nem lehetnek köztünk, Tóth Károlynak és  Gál Zoltánnak.