Sikerrel mutatkozott be városunk új programja a FröccsSzombat

2017. augusztus 24., csütörtök, 11:32

Az idei nyár elején fogalmazódott meg az ötlet, hogy a monori borok népszerűsítésére önálló rendezvényt hozzanak létre a városban. A Vigadó Kulturális és Civil Központ és az ötletadó Monori Borút Egyesület közös munkájából egy új, szép jövő előtt álló városi program kerekedett.

Augusztus 19-én, a mindig nagy látogatottságnak örvendő államalapítás ünnepének előestéjén, a kellemes nyáresti időben százával érkeztek a látogatók Monor főterére. Kicsik és nagyok élvezték a napsütést, a jó érzékkel kiválasztott színpadi programokat és az életre kelő városközpont remek hangulatát. A helyben készült, jó eredményeket elérő borokon túl lehetőség volt Monoron készült kézműves szörpöket, sajtokat, lekvárokat és hamburgert is fogyasztani. Az estére kialakult fesztiválhangulat a szervezők várakozásait is felülmúlta.

Jó volt látni, hogy a legkisebb, babakocsival érkező vendégektől kezdve, a nyugdíjas korosztályig, mindenki megtalálta a maga szórakozását a FröccsSzombaton! A programnak biztosan lesz folytatása! A sikeres kezdésen felbuzdulva jövőre az egész szabadtéri rendezvényszezonon átívelő, több alkalomból álló programsorozatot terveznek a szervezők.    

A progamon készült további képeket a Vigadó Kulturális és Civil Központ facebook oldalán, az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: FröccsSzombat.