Minőségi díjat nyert Monor megújult honlapja

2016. december 8., csütörtök, 08:28

December 7-én kiosztották a jubileumi, 15. „Az Év Honlapja” díjakat, melyen a települések és önkormányzatok kategóriában Minőségi díjat nyert a márciusban megújult monor.hu oldal. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 240 nevezés érkezett.

A díjat Darázsi Kálmán (középen) alpolgármester vette át.

A díjátadónak otthont adó Hélia Hotelben Varga Edit (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István (zsűrielnök) ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket.  „Mindig nagy öröm, hogy évről-évre egyre profibb honlapokkal, megoldásokkal neveznek a különböző kategóriákba. A jövő egyértelműen az egyedi, kreatív technológiai és marketingkommunikációs megoldásokban van. A közösség ereje online is nagy dolgokra képes! Érdemes ezt kihasználva dolgozniuk a marketingeseknek!" - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

Monor város vezetőiben tavaly ősszel merült fel egy új, helyi híreket középpontba helyező honlap terve. Akkor, több héten át tartó ötletelést követően a Vigadó Kulturális és Civil Központ munkatársait bízták meg a projekt koordinálásával. Az ő közreműködésükkel sikerült kiválasztani a honlapfejlesztő nGroup Kft.-t, akik mellett szólt – a megfelelő árajánlaton túl -, a Monorhoz való kötődés is. A Vigadó és a polgármesteri hivatal munkatársai által elképzelt honlapot így ők készítették el idén márciusra. A kötelező önkormányzati tartalmak mellett rendszeresen frissített hírekkel, lakossági fotópályázattal, programajánlókkal és sporthírekkel várja az oldal az érdeklődőket. A rendszeres és naprakész tartalomról a képviselő-testület döntése értelmében a polgármesteri hivatal informatikusai és a Vigadó Kulturális és Civil Központ gondoskodik.

Az új weboldal kifejezetten jó visszajelzéseket kapott, ezért a városvezetés úgy döntött, hogy benevezi a megújult városi honlapot az ország legrangosabb online marketingkommunikációs megmérettetésére Az Év Honlapja pályázatra. A kategóriák szerinti nevezőket elismert tagokból álló szakmai zsűri értékelte és elemezte. A beadott nevezést követően folyamatosan figyelték a honlapokat, amiben igen jól szerepelt városunk oldala: az online elemzéseket figyelembe véve a legjobb tartalmi indexszel rendelkező weboldalak között szerepelt. A szakmai zsűri mellett közönségszavazást is hirdettek, melyet az önkormányzatok és települések kategóriában szintén megnyert a monor.hu oldal. 

Az estről, városunk mellett díjjal térhetett haza többek között az Invitel, a McDonalds, a Budapest Park és a Dürer kert weboldala, a MOM Park, az iGONavigation valamint a Bátor Tábor Alapítvány is. A nyertesek teljes listáját ide kattintva olvashatják: Év Honlapja díjazottak.