Tető alá került az elmúlt évek legnagyobb monori beruházása a Városi Sportcsarnok

2017. augusztus 29., kedd, 16:42

A több mint egymilliárd forint értékű kivitelezés leglátványosabb szakasza ér véget, hiszen a mögöttünk álló hónapokban szinte kinőtt a földből az ezer fő befogadására alkalmas, korszerű sport-és rendezvénycsarnok épülete.

A Monori Városfejlesztő Nonprofit Kft. által koordinált kivitelezés felén túl járva elmondható, hogy a sportcsarnok építése továbbra is az előre tervezett ütemben halad. Elkészült a csarnok tartószerkezete, tetőszerkezete, a tartófalak, a helyszínen öntött monolit födémek. Az elektromos alapvezetékezés már megtörtént, a falakat kívül-belül vakolják. A múlt héten fejeződött be a tetőszerkezet hő- és vízszigetelése valamint a szellőztető rendszer csőhálózatának fő elemei is a helyükre kerültek. Az épület oldalfalait alkotó, úgynevezett szendvicspanelek elhelyezése zajlik a napokban, ezzel párhuzamosan a gépészeti alapvezetékezés munkálatai folynak. A belső helyiségek falainak készítése is folyamatosan halad, egyes helységek glettelési és festési munkái mellett.  

Az építési területen az épület közműveinek kialakítása zajlik, emiatt és az egyre nagyobb számban érkező építőanyagok és munkások száma miatt a forgalom jelentősen növekszik a környéken. A kivitelező és a megrendelő ezúton is kéri a dr. Gombos Matild rendelőintézet használóit, a városrész lakóit, átutazókat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek! Ez a balesetek megelőzése miatt is fontos. Az esetleges fennakadásokért kérjük a város és a környék lakosságának további szíves türelmét és megértését!

A sportcsarnok kivitelezéséről folyamatos képgalériában is beszámolunk városunk népszerű facebook oldalán: Monor város hivatalos oldala.