Megújult az Acsádi utca egy fontos szakasza

2019. augusztus 1., csütörtök, 14:32

Az elmúlt hetekben több városrészben is találkozhattak útfelújítási munkálatokkal, hiszen párhuzamosan több helyszínen is dolgoztak a monori közúthálózat javításán. Egy fontos útszakasz, az Acsádi utca temető melletti része is elkészült a héten. 

A tavalyi évben született pályázati támogatásnak köszönhetően - melyet a Belügyminisztérium biztosított -, készülhetett el az érintett közút Liliom utca és református temető közötti 425 méteres szakaszának felújítása. A sírkert és a Strázsa hegy megközelítése szempontjából az egyik legforgalmasabb helyi út ezen szakaszán - a tartósság érdekében - süllyesztett szegély készült. A csapadékvíz elvezetésre is gondoltak: a meglévő árkok rendezése, profilozása, a hiányzó szakaszokon árkok kialakítására is sor került.

Az utak felújítása folytatódik a városban, a héten megkezdték a Nemzetőr utca első szakaszának szélesítését és az aszfaltozás előkészítését. A tervek szerint augusztus második felében kezdődik a Bocskai utca egy részének felújítása, valamint az immár ötödik éve tartó "járdaprogram" idei munkálatai.