Monor fenntartható városi mobilitási tervéhez kapcsolódó lakossági kérdőív

2024. szeptember 12., csütörtök, 10:08

Monor Város Önkormányzata fenntartható városi mobilitási tervéhez kapcsolódóan társadalmasítási folyamatot indít el. A tervdokumentum újfajta megközelítésben vizsgálja és értékeli a meglévő közlekedési rendszert, valamint környezeti, gazdasági és társadalmi szinten is fenntartható megoldásokat keres minden közlekedő számára. A társadalmasításra épülve kerülnek meghatározásra a város közép- és hosszútávú közlekedésfejlesztési elképzelései, amelyhez fontos az Ön véleményének pontos megismerése. Egy olyan kérdőívet állítottunk össze, amelynek kitöltése közvetlen hatással lesz a szakértői döntésekre, és nagyban hozzájárul a közösségi tervezés sikeres lebonyolításához.

Kérjük mindenképp töltse ki végig a kérdőívet, és nyomjon rá a "Küldés" gombra, máskülönben az Ön válaszai elvesznek. 14 db kérdés után dönthet úgy, hogy a kérdőív végére ugrik, de ha ideje engedi kérjük válaszoljon további 6 db kérdésre. A kitöltési idő 8-12 perc. Köszönjük.

 A kérdőív kitöltését 2024. október 14-ig tudjuk fogadni.

A kérdőív teljes mértékben anonim. Az adatkezelő a felhasználók által megadott adatokat a fentiekben kifejtetteken kívül más célra nem használja fel, tovább nem adja. Az adatkezelő kijelenti, hogy a 2011. évi CXII. törvény alapján fokozottan ügyel az adatbiztonság követelményének megtartására.

Segítő együttműködését előre is köszönjük!

 

A kérdőív ITT elérhető!