Idén újra lesz jégpálya a Balassi utcában!

2016. november 8., kedd, 16:18

Tisztelt Szülők!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy 2016. december 5-től – a téli szünet kivételével, amikor egyénileg lesz látogatható – 2017. január 31-ig az óvodai nevelés és iskolai oktatás keretén belül is ismét lehetőség lesz gyermekeik számára szervezett módon, oktatóval a monori "UPC jégpálya" használatára a Monor SE Sporttelepén (2200 Monor, Balassi u. 36.).

Az Önkormányzat vállalja a gyermekek korcsolyaoktatásának, illetve a nevelési, oktatási intézményekből busszal a jégpályára történő szállításának költségét.

A busszal történő utazás ideje alatt Monor Város Önkormányzata gondoskodik az óvodák, iskolák pedagógusainak, dajkáinak segítségével a gyermekek felügyeletéről. Az oktatás idején a korcsolyaoktató felügyeli a gyermekeket és ő felel a gyermekek testi épségéért, biztonságáért, vállalja az oktatásra hozott, az oktatás idejére rájuk bízott gyermekek fokozott felügyeletét, biztonságos korcsolyaoktatásuk feltételeinek megteremtését, a balesetek megelőzését.

Az oktatásokra jelentkezni az iskolában az osztályfőnököknél, testnevelő tanároknál, az óvodákban az óvónőknél lehet. Mindenkit arra bíztatunk, hogy éljen a lehetőséggel és jelentkezzen gyermekével!

Tisztelettel,

dr. Zsombok László
polgármester