Gyermekétkeztetés szeptember 1-től

2023. július 17., hétfő, 08:29

Tisztelt Szülők!


A következő tanévre gyermekük étkezését a monori közoktatási intézményekben abban az esetben tudjuk biztosítani szeptember 1-től, ha étkezést igénylő nyilatkozatukat legkésőbb augusztus 15-ig eljuttatják Önkormányzatunkhoz (digitálisan, vagy postai úton, vagy személyesen a Monori Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási idejében), és előző tanévre vonatkozóan nem áll fenn térítési díj tartozásuk (a korábbi számlák rendezettségére vonatkozó információkat megtalálják az eKRÉTA rendszerében).
A következő tanévre vonatkozó gyermekétkeztetési nyilatkozataikat könnyen, és gyorsan benyújthatják online a KRÉTA rendszerben (a leendő elsősök étkezési igényeinek benyújtására kizárólag papír alapon van lehetőségük).
A nyomtatványok kitöltésével kapcsolatos valamennyi információt megtalálnak a linkre kattintva ( https://monor.hu/kategoria/gyermeketkeztetes).


A nyilatkozatok kitöltése során javasoljuk, hogy  a digitális számlaküldés és fizetés lehetőség mellett döntsenek, ezzel csökkentve a felesleges papír, és energiafelhasználást, mellyel városunk ökológiai lábnyomát közösen csökkenteni tudjuk!


Reméljük, az új digitális ügyintézési lehetőségeink megelégedésükre szolgálnak, és elnyerik tetszésüket.