Monor város hírei

Tovább fejlődik az intelligens közvilágítási rendszer

2022. november 23.

Az MVM DÉMÁSZ mérési szakterülete Monor Város többszöri kezdeményezését követően októberben jóváhagyta és engedélyezte a hálózati okos mérőórák beépítését a közvilágítási rendszerekbe, így Monor lehet az a település, ahol ezek az eszközök először kerülhetnek telepítésre.

A megfelelő tüzelőberendezés, és égéstermék elvezető!

2022. november 22.

Kevesen gondolnák, hogy a légszennyező anyagok kibocsátása szempontjából a lakossági eredetű szennyezés áll az élen.
Ennek jelentős része az elavult vagy szabálytalanul üzemeltetett lakossági tüzelőberendezések, illetőleg a helytelenül megválasztott tüzelőanyagok felhasználása következtében kerül a levegőbe.

Katasztrófavédelem tájékoztatása

2022. november 19.

A nagy kiterjedésű gaz és avar tüzek felszámolása olyan tűzoltói igénybetételt jelent, mely más helyszínen történő, akár emberi életet is veszélyeztető káreseménytől vonja el az erőket.
Mint az élet számos területén, a tüzek megelőzése terén is fontos az előre gondolkodás, és a szükséges megelőző intézkedések megtétele.

Tervezett áramszünetek decemberben

2022. november 18.

A város több pontján is munkálatokat végeznek az áramszolgáltató munkatársai, emiatt december hónapban szünetel az áramszolgáltatás a felsorolt utcákban, a megadott időpontokban. Az érintett utcaszakaszokon a villamos hálózaton előre tervezett fejlesztéseket végez a szolgáltató.

Miniszteri látogatás

2022. november 15.

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Lázár János építési és beruházási miniszter együtt tekintette meg az Okos Város projektben elkészült elemeket.

Meghívó

2022. november 14.

Monor Város Önkormányzat Képviselő-testülete

 

2022. NOVEMBER 17-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN 14:00 ÓRAI KEZDETTEL

soros, nyilvános ülést tart, melyre ezúton

tisztelettel meghívom.

 

Az ülés helye: Városháza, emeleti tanácskozóterem

Ideiglenesen bezár a Monor 2 Posta

2022. november 10.

A vállalat ezért több, jellemzően alacsony forgalmú posta működésének ideiglenes szüneteltetéséről döntött, többek között a Jászai Mari tér 1. szám alatt található Monor 2 Posta is 2022. november 12-től bezár.

Helyi Fejlesztési Stratégia tervezése. Szóljunk bele!

2022. november 9.

Megkezdődött a térségünkben működő helyi akciócsoport, a HAJT-A Csapat Egyesület 2023-2027-es európai uniós időszakra vonatkozó Helyi Fejlesztési Stratégiájának (HFS) tervezése.

A helyi lakosok, szervezetek, vállalkozások fejlesztési igényei figyelembevételével készül el a stratégia, amely meghatározza, hogy itt helyben milyen típusú projektekre lehet majd támogatást igényelni.

Kátyúzási munkálatok

2022. november 8.

Városunk számos pontján megkezdődtek az őszi kátyúzási munkálatok.
Kérjük a Lakosságot, hogy nagy körültekintéssel közlekedjenek a munkaterületek környékén!

Városi Könyvtár zárvatartása

2022. október 29.

A Dr. Borzsák István Városi Könyvtár és Helytörténeti Kiállítás értesíti Kedves Olvasóit, hogy október 31-én és november 1-jén az intézmény zárva tart!

Meghívó

2022. október 26.

Monor Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. október 28-án 8:00 órakor rendkívüli, nyilvános ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Forgalomkorlátozás október 23-án

2022. október 22.

Monoron az október 23-i megemlékezés miatt, reggel 6 és 12 óra között lezárásra kerül a Kossuth Lajos utca,  Bajcsy-Zsilinszky - József Atilla utca közötti szakasza.

Monori Büszkeségfal
Újabbak
Régebbiek