Monor város hírei

Pótolják az elmaradt szelektívhulladék elszállítását

2022. május 18.

A DTkH ezúton tájékoztatja a Lakosságot, hogy a nagy mennyiségben kihelyezett szelektív hulladékok miatt, elmaradás történt a begyűjtés során. Természetesen a pótlásról a lehető legrövidebb időn belül gondoskodnak, így a mai napon a reggeli órákban kollégáik maradéktalanul pótolják az elmaradást.

Tájékoztatás a Népességmonitor felmérésről, toborzás kérdezői feladatra

2022. május 12.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2022. május 26. és július 10. között az emberek lakóhelyére és tanulmányaira vonatkozó felmérést végez Monoron is. A Népességmonitor elnevezésű felmérés egy európai kutatássorozat része, amelynek célja az egyes regiszterekből származó adatok minőségének ellenőrzése, valamint a hivatalos statisztikai adatgyűjtések fejlesztése.

Meghívó

2022. május 6.
Monor Város Önkormányzat Képviselő-testülete

2022. MÁJUS 12-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN 14:00 ÓRAI KEZDETTEL

soros, nyilvános ülést tart, melyre ezúton

tisztelettel meghívom.

 

Az ülés helye: Városháza, emeleti tanácskozóterem

Fakidőléssel kapcsolatos lakossági tájékoztatás

2022. május 5.

Az elmúlt évek tapasztalatai, és statisztikái alapján megállapítható, hogy a központi segélyhívó számra viharkárral - azon belül a fa kidőlés, vagy annak veszélye – kapcsolatos bejelentések száma nőtt. Ezek a valós vagy vélt veszélyhelyzetek azonban sok esetben megelőzhetőek. Mint az élet számos területén itt is fontos az öngondoskodás és az előrelátás.

Monori Pincezene Fesztivál

2022. május 3.

2022-ben első alkalommal kerül megrendezésre a Monori Pincezene Fesztivál! A július 16-i eseményen egyedülálló környezetben, az ezer pince városában biztosítanak bemutatkozási lehetőséget amatőr zenészeknek, zenekaroknak!

Te Szedd!

2022. április 26.

A Te Szedd! akció idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre. Monor Város Önkormányzata idén is részt vesz az akcióban, az önkéntes szemétszedést 2022. május 3-ára szervezik. Gyülekező az Önkormányzat előtt 13:30-kor.

Új diabetológiai rendelés

2022. április 26.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Monori Szakorvosi Rendelőintézete ezúton tájékoztatja Önöket, hogy új diabetológiai rendelés lesz keddenként, 10.30-13.30-ig. A betegeket Dr. Miklós Márta látja el.

Tervezett áramszünetek májusban

2022. április 21.

A város több pontján is munkálatokat végeznek az áramszolgáltató munkatársai emiatt 2022. májusban szünetel az áramszolgáltatás a felsorolt utcákban, a lent megadott időpontokban. Az érintett utcaszakaszokon a villamos hálózaton előre tervezett fejlesztéseket végez a szolgáltató.

Jó tanuló - jó sportoló pályázat

2022. április 20.

Monor Város Önkormányzata 2022. évben tizenharmadik alkalommal ír ki pályázatot a "Monor Város jó tanulója - jó sportolója" cím elnyerésére. A pályázat célja az értékteremtés azáltal, hogy a kimagasló teljesítményt, annak mindenkori elismerését megmutassuk a fiataloknak, illetve szeretnénk ezen teljesítményeket tovább motiválni az újabb magasabb célok, további sikerek elérésért.

Ösztöndíj pályázat

2022. április 20.

Monor Város Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2021. (VI.28.) számú rendelete alapján a 2022/2023. tanévben is lehetőség nyílik a monori középfokú intézményekben tanulók részére létesített városi ösztöndíj megpályázására.

Vágányzári információ

2022. április 20.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a Lakosságot, hogy 2022. március 16-tól 2022. június 17-ig a Kőbánya-Teher állomáson végzett karbantartási munkák miatt a 100a sz. Budapest – Cegléd – Szolnok vasútvonalon Üllő – Kőbánya-Kispest viszonylatban a következő változások lépnek érvénybe.

Monori Büszkeségfal
Újabbak
Régebbiek