Elhunyt Gál Zoltán, a Vigadó rendezvényszervező munkatársa

2023. május 15., hétfő, 14:45

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Gál Zoltán kollégánk több, mint 20 évig tartó, méltósággal, türelemmel, kitartással és mérhetetlen sok alázattal viselt betegsége következtében 41 éves korában elhunyt.

Zoli 2002 óta Monor kulturális életéért dolgozott. A Vigadó 2007-es indulásától csapatunk nélkülözhetetlen tagja. A Vigadóra otthonként, a kollégáira családként tekintett - még feleséget is közülünk választott. Mozgatórugója volt minden programnak, megemlékezésnek, eseménynek, rendezvények. A Borvidékek Hétvégéje “apukája”; összefogta a pincetulajdonosokat, borászokat, zenészeket, technikai hátteret. Több éven keresztül kezelte a város online média felületeit.

2020-ben érkezett a hír - Zolinak kiújult a betegsége. Egy családként küzdöttünk vele. Idén tavasszal sikerült donort találni a transzplantációhoz, elkezdődött a kezelés, vágyakkal, reményekkel, tervekkel.

Zoli a kórházi ágyából is segítette munkánkat egy kis ötleteléssel, véleményezéssel, viccelődéssel; próbáltunk erőt és hitet adni egymásnak, sajnos ez nem volt neki elég.

Még nem tudjuk felfogni, hogy többé nem jössz, de hisszük, hogy örökre velünk maradsz!