II. Monori Pincezene Fesztivál

2023. március 22., szerda, 12:09

2023-ban újra megrendezésre kerül a Monori Pincezene Fesztivál! Pest megye legnagyobb látogatottságú ingyenes boros rendezvényének, a Borvidékek Hétvégéjének előestéjén biztosítunk bemutatkozási lehetőséget amatőr zenészeknek, zenekaroknak! A június 9-i eseményen egyedülálló környezetben, az ezer pince városában mutathatják meg tehetségüket a jelentkezők! A Közönségdíj nyertesét 150.000 forinttal díjazzák a szervezők*!

Olyan akusztikusan megszólaló, kis technikai igényű zenei produkciók jelentkezését várják, akik 20-50 perces műsorukkal szívesen megmutatnák magukat a közönségnek! A jelentkezők közül választják ki a résztvevőket, akik közül előnyt élveznek a monori tagokkal felálló produkciók.

IDŐPONT
2023. június 9. Jelentkezés határideje: 2023. április 30.  

DÍJAZÁS
Az eseményen a részt vevő közönség írásban szavazhat a fellépőkre, akik közül a Közönségdíj nyertesét 150.000 forinttal díjazzuk*! Eredményhirdetés online, az eseményt követő héten!
*A Közönségdíj nyertese egy 150.000 forint értékű megbízási szerződés jogát nyeri el egy jövőben megrendezésre kerülő monori programra.

JELENTKEZÉS
A jelentkezés határideje: 2023. április 30. A jelentkezés elfogadását, és a rendezvényen való fellépés lehetőségét legkésőbb május 15-ig, a megadott e-mail címre küldött levélben igazoljuk vissza. A rendezvényen az elfogadott és visszaigazolt jelentkezők vehetnek részt fellépőként!

A teljes felhívás és a jelentkezés lap elérhető a lenti linkekre kattintva!


RÉSZLETES FELHÍVÁS


JELENTKEZÉSI LAP