Péntektől üzemben az uszoda

2022. szeptember 15., csütörtök, 14:45

Péntektől üzemben az uszoda
Fontos kérés a képviselő-testülettől: Használjuk minél többen!

Az elmúlt 2 hétben a városvezetés több ízben megtárgyalta az uszoda üzemben tartási feltételeit.
Jó hír, hogy a karbantartások befejeződtek, míg Monor Város képviselő-testülete támogatta a nyitást, így az uszoda péntektől a szokott nyitva tartással várja vendégeit.
Az energiaárak emelkedése sajnálatosan magával kellett, hogy hozza a belépőjegy árak emelését is, melyről részletes tájékoztatást az uszoda üzemeltetőjének honlapján kaphatnak:
https://koval.hu/uszoda_uzemeltetes

Az új jegyárak még mindig jellemzően kedvezőbbek, mint a környék hasonló méretű és színvonalú uszodái esetében alkalmazott díjak.
Jelenleg a bérletértékesítés szünetel, ugyanakkor a korábban megvásárolt bérletek felhasználhatók.

A tárgyalások érintették az úszó és vízilabda sportokat, illetve az egyéb szervezett sport és rekreációs foglalkozásokat is, amelyek szintén el tudnak indulni. A szervezett oktatási díjak változásáról az oktatók tudnak bővebb tájékoztatást adni.
A 2023 év eleji nyitás lehetőségét az Önkormányzat a bevételi adatok, az akkor ismert energiaárak és a költségvetési helyzet tükrében novemberben fogja újra mérlegelni.
Az első hétvégén a víz hőfok még hidegebb lehet ez a felfűtési időből adódik, ezt követően 25-27C˙üzemi hőmérséklet áll majd rendelkezésre a nagymedence, a kismedence pedig 30-32 C˙ fokon fog üzemelni.

Nagyon kérjük a város lakóit, és az uszoda nem monori látogatóit, hogy éljenek a lehetőséggel és használják az intézményt reményt adva arra, hogy a rövid és középtávú üzemben tarthatóság biztosított legyen!