Monori Pincezene Fesztivál

2022. május 3., kedd, 11:04

2022-ben első alkalommal kerül megrendezésre a Monori Pincezene Fesztivál! A július 16-i eseményen egyedülálló környezetben, az ezer pince városában biztosítanak bemutatkozási lehetőséget amatőr zenészeknek, zenekaroknak! A Közönségdíj nyertesét 100.000 forinttal díjazzák*! A szervező Vigadó Kulturális és Civil Központ olyan akusztikusan megszólaló, kis technikai igényű zenei produkciók jelentkezését várja, akik 20-50 perces műsorukkal szívesen megmutatnák magukat a közönségnek!

IDŐPONT
2022. július 16. Jelentkezés határideje: 2022. május 31.  

HELYSZÍN
Monor, Strázsa hegy, Szent Orbán tér

DÍJAZÁS
Az eseményen a részt vevő közönség írásban szavazhat a fellépőkre, akik közül a Közönségdíj nyertesét 100.000 forinttal díjazzuk*! Eredményhirdetés online, az eseményt követő héten!

JELENTKEZÉS
A programra jelentkezni online, az alább található jelentkezési lap kitöltésével lehetséges melynek kötelező része a technikai igény és a zenei produkciót bemutató videó feltüntetése.

A jelentkezés határideje: 2022. május 31. A jelentkezés elfogadását, és a rendezvényen való fellépés lehetőségét legkésőbb június 25-ig, a megadott e-mail címre küldött levélben igazoljuk vissza.    

A programváltozás jogát fenntartják!

RÉSZLETES FELHÍVÁS

JELENTKEZÉSI LAP