Új sportág élvonalbeli csapata mutatkozik be Monoron

2021. november 4., csütörtök, 11:48

A Monori Sportegyesület népszerű csapatainak mérkőzései mellett az idei szezonban elsőosztályú röplabda eseményeken is szurkolhatnak a sport iránt érdeklődők, miután a Gödöllői Röplabda Club női csapata városunkban játssza hazai mérkőzéseit.

Monoron évtizedes hagyományai vannak a Monori Sportegyesület csapatsportág mérkőzéseinek. Az NBIII-ban szereplő labdarúgó klub mellett a kosárlabdázók legmagasabb szinten játszó csapata az NBII-es bajnokságban szerepel. Utóbbi együttes november 4-én játssza aktuális hazai mérkőzését a sportcsarnokban; míg a labdarúgók legközelebb november 14-én szerepelnek hazai pályán.

A 2018-ban - emlékezetes gálaest keretében - átadott Városi Sportcsarnok adta lehetőségeket kihasználva, az elmúlt években más-más sportág élvonalbeli csapatai játszották Monoron hazai mérkőzéseiket. Előbb a Vecsés SE férfi, majd a Szent István SE női kézilabda csapata fogadta Monoron - többek között - a Veszprémet, a Szegedet, a Győri ETO-t és a Ferencvárost; majd a Cegléd női kosárlabdázói játszották itt NBI-es mérkőzéseiket.

Az idei évben újabb sportág élvonalbeli csapata mutatkozik be Monoron, miután a Gödöllői Röplabda Club a Monor Városi Sportcsarnokban játssza hazai mérkőzéseit. A három bajnoki forduló után eddig hibátlan, és magabiztos játékot nyújtó gödöllői hölgykoszorú idei első hazai meccsére november 6-án, szombaton kerül sor a sportcsarnokban. A mérkőzésekre a belépés díjtalan, a hatályos jogszabályok szerint a belépéshez érvényes védettségi igazolvány szükséges, valamint javasolják a maszkhasználatot is az erősödő járványhelyzet miatt.

A sportesemények dátumait, akárcsak a civil szervezetek, intézmények által szervezett kulturális programokat megtalálják városunk Minőségi Díjjal elismert honlapján az eseménynaptárra kattintva: ESEMÉNYNAPTÁR.