Egy cipősdoboznyi szeretet

2021. november 25., csütörtök, 10:15

Az idei évben is legyen mindenkinek kicsit szebb a karácsony! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén adventkor is jótékonysági cipősdoboz akciót hirdet a Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. Kezdeményezésükkel szeretnék, ha a rendezvényeiket látogató közösség sok gyermek számára boldogabbá tudná tenni a karácsonyt Monoron.

November 25-től a Vigadó emeletén, illetve a szabadtéren megrendezésre kerülő adventi gyertyagyújtások alkalmával várják az ajándékokat. A cipősdobozokat legkésőbb december 17-ig tudják leadni. Ezt követően az összegyűjtött ajándékokat a Katolikus Karitász segítségével monori, rászoruló családok részére juttatják majd el.
Kérjük Önöket, hogy csomagolás nélkül hozzák a dobozba rejtett meglepetéseket, melyek lehetnek játékok, mesekönyvek, tartós élelmiszerek, édességek… A dobozra jól láthatóan írják fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánják az ajándékot.(Pl. „fiú 12” vagy „lány 8”) A dobozokat egységes csomagolással látják el, így kerülnek majd a karácsonyfa alá.
Köszönjük a segítségüket!