MONOR VÁROSKÁRTYA

2021. augusztus 24., kedd, 17:26

A megoldás elsődleges funkciója az, hogy kedvezménykártyaként előnyöket biztosítson mind a lakosság, mind a helyi vállalkozások számára. A vállalkozások városkártyaelfogadó partnerként csatlakozhatnak a szolgáltatási rendszerhez, melynek feltétele az, hogy köteleződjenek el amellett, hogy a városkártyával rendelkezőknek folyamatosan különféle kedvezményeket biztosítanak.

A város a szerződött vállalkozásokat azzal támogatja, hogy a városszerte települő interaktív kijelzőkön, a mobilalkal- mazásban, a városi honlapon, illetve egyéb médiafelületeken kedvezményes feltételekkel jeleníti meg a partnerek ajánlatait. A városkártyafelhasználó az adott partnernél a vásárláskor jelzi, hogy kedvezményre jogosult, a jogosult- ság ellenőrzését követően a városkártyaelfogadó partner biztosítja az adott kedvezményt a felhasználó számára. A város a jövőben saját intézményrendszerének kedvezményes ajánlatait

(pl.: uszodabérletek, belépők a Vigadó és a Monori Sportcsarnok rendezvényeire, stb.) szintúgy a városkártyarendszerben a városkártyafelhasználók számára fogja biztosítani.

A megoldás a nehéz helyzetben lévők dolgát is megkönnyíti a szociális kártyafunkció által. Azon rászorulóknak, akik egyedi támogatásban részesülnek (pl. egyszeri gyógyszervásárlás) a támogatás összege felírásra kerül a kártyára, melyet a rászoruló kizárólag az arra a feladatra szerződött partnervállalkozásnál (patikában) tud majd felhasználni. A városkártya használata a háttérbeli elszámolási és adminisztratív feladatokat is megoldja, kényelmesebbé téve a folyamatot az érintetteknek.

A turisztikai kártya a vendéglátóhelyeken igényelhető és korlátozott érvényességi idővel bír. Értelemszerűen a Monorra látogató turistáknak biztosít egyedi kedvezményeket, ajánlatokat. Ebben a rendszerben lehetséges lesz kifejezetten interaktív megoldások fejlesztésére is, például egy Borvidékek Hétvégéjének kuponrendszere alapul- hat majd ezen a megoldáson.

HOGYAN LESZ VÁROSKÁRTYÁM?

Városkártya igényelhető lesz személyesen a Vigadóban, illetve elektronikus úton is. Utóbbi esetében az új városi mobilalkalmazás és a városi honlap kínál majd regisztrációs lehetőséget. Fizikai kártyaként az új típusú személyi igazolvány fog működni, de igénylehető lesz QR-kód alapú, a mobil alkalmazásból elérhető virtuális kártya is.

HOGYAN CSATLAKOZHAT VÁLLALKOZÁSOM AZ ELFOGADÓHELYI PROGRAMHOZ?
Aki elfogadóhellyé kíván válni, annak partneri szerződést kell kötnie a Vigadó Kft.-vel.

Érdeklődjön személyesen szeptembertől a Vigadónál, de kérdéseit addig is elküldheti a varoskartya@vigadokft.hu e-mail-címre.