Idén is elkészül a városi programterv

2021. január 14., csütörtök, 13:45

Monor Város Önkormányzatának képviselő-testülete minden évben tárgyalja a tervezett városi programtervet. A tavalyi, lemondásokkal nehezített év után optimistán tekintenek a szervezők a jövőbe; remélve hogy az év első hónapjait követően újra lehetőség lesz nyilvánosan látogatható programok, rendezvények szervezésére! Ennek érdekében a 2021-re vonatkozó adatok begyűjtése megkezdődött, ez alapján fogja a Vigadó Kulturális és Civil Központ a képviselő-testület elé terjeszteni a programtervet, amely természetesen mindenkor az aktuális járványügyi intézkedésekhez igazodik.

Az ingyenesen látogatható, intézmények, civil szervezetek, egyesületek, egyházak által szervezett programok megjelennek a város Minőségi díjjal elismert honlapján és bekerülnek a Strázsa újság aktuális számába is, sőt az Okos város adta lehetőségetek kihasználva újabb megjelenési formák is várhatóak. A Vigadó munkatársai ezzel is segítik a programok összehangolását és népszerűsítését.

Amennyiben kérdése van, illetve egy adott dátumról szeretne érdeklődni, hogy terveztek-e más szervezet részéről programot, keressék az alábbi elérhetőségeket: 06-29/413-212, vigado@vigadokft.hu. A szükséges adatlap letölthető a lenti linkre kattintva, vagy személyesen kérhető a Vigadó épületének első emeletén található irodáiban. A beküldési határidő január 25-e.

LETÖLHETŐ ADATLAP