Polgármesteri tájékoztató

2020. november 27., péntek, 11:30

Magyarország Kormánya november első hetében ismét elrendelte az ország egész területét érintő veszélyhelyzetet. A rendkívüli jogrend idején Monoron született döntésekről Darázsi Kálmán polgármester a Gemini Televízió stúdiójában rögzített beszélgetések során is tájékoztatja a lakosságot.

2020. november 26.

Darázsi Kálmán eheti televíziós tájékoztatójában szóba kerül a COVID szűrőbusz mai monori állomása, a Városi Piaccal összefüggésben az idősáv és maszkviselés kérdései. A veszélyhelyzeti intézkedések mellett jövőbeni fejlesztésekről is beszélt városunk polgármestere, szóba kerültek útépítések, a helyi buszjárat és forgalomszabályozási kérdések is. 

2020. november 19.

A mai napon rögzített beszélgetésben városunk polgármestere elmondta, hogy várhatóan jövő héten egy napon Monoron is állomásozik a koronavírus betegek szűrését végző mobil labor, ahol a háziorvos által elrendelt tesztet lehet elvégeztetni. Szóba került a közterületek fertőtlenítése, a hivatali ügyintézés módja és a sportlétesítmények helyzete is. 

 

2020. november 12.

Darázsi Kálmán polgármester a maszkviselés helyi szabályairól szóló rendelet részleteiről tájékoztatta az érdeklődőket a Gemini Televízió stúdiójában rögzített beszélgetésen.

 

2020. november 6.

Polgármester úr a rendkívüli jogrend ismételt bevezetését követő első beszélgetésen tájékoztatást adott a Városi Piacon bevezetett kötelező maszkviselésről, a Polgármesteri Hivatal működési rendjéről és a Gondozási Központban szünetelő nappali ellátásról is. Kiemelte, hogy - bár hivatalos képviselő-testületi ülés nem lesz - minden képviselőtársát rendszeresen tájékoztatni fogja, és véleményüket kéri a döntések meghozatala előtt.