Megjelent a novemberi Strázsa újság

2020. november 10., kedd, 11:45

Monor Város Önkormányzatának hivatalos lapja immár 29. éve jelenik meg minden hónapban. Az újságot szerkesztő Régió Lapkiadó Kft. terjesztési rendszerének köszönhetően már minden monori postaládában találkozhattak a helyi újsággal. 

A lapban - immár visszatérően - aktuális helyi témákról tájékoztatja az olvasókat Darázsi Kálmán polgármester: járványügyi tájékoztatás, Strázsa-hegyi fejlesztések, rozsdaövezetek, új trianoni emlékmű és a játszótéri játékok felújítása szerepel a témák között.

Bemutatkozik Dr. Lakos Gábor gyermekorvos; beszámolót olvashatnak a közmeghallgatásról; valamint két jubiláló intézményről: az 50 éve működő Gondozási Központról és a 20 éve alapított Helytörténeti Kiállításról. Civil szervezetek, intézmények híreit, információit is megtalálják a lapban, köztük a József Attila Gimnázium projektnapjáról, az Erdei Csicsergők Alapítvány Madárbarát Óvodákról szóló pályázatáról és a Monori Sportegyesület aktuális híreiről is olvashatnak. A lapot online formában is olvashatják, a kiadó honlapjára kattintva.

Kérjük, amennyiben az egyre pontosabb terjesztés ellenére sem dobták be postaládájukba az aktuális számot, jelezzék felénk e-mail-ben a titkarsag@monor.hu címre küldött levélben, mely pontos címüket is tartalmazza!