Lakossági tájékoztatás Tátra és Mátra utcákban bevezetendő forgalmi rendre változásról

2020. november 26., csütörtök, 15:09

Tisztelt Lakosság!

 

Monor Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket, hogy az előzőleg meghirdetett Monor, Tátra és Mátra utcákban bevezetendő egyirányú forgalmi rend haladási iránya felülvizsgálatra került. A megnevezett utcákban döntés alapján az 579/2020. (XI.18.) számú polgármesteri határozatban foglaltaknak megfelelően 2020. december 7. napjától a következő forgalmi rend lép érvénybe.

Monor, Tátra utca forgalomszabályozása:

A Tátra utcában a Péteri út - Zólyom utca közötti útszakaszon egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre. A Zólyom utcában változatlanul továbbra is a kétirányú közlekedési rend marad érvényben.

A Tátra utcába gépjárművel történő behajtás az új forgalmi rend bevezetése után csak a Péteri út felől, illetve a Somogyi Béla és Bacsó Béla utcákból engedélyezett a Zólyom utca irányába. Tilos a Tátra utcába gépjárművel történő behajtás a Zólyom utca irányából a Péteri út felé. Felhívjuk a kerékpárral közlekedők figyelmét arra, hogy számukra a Tátra utcában továbbra is változatlanul a kétirányú közlekedési rend marad érvényben!

Monor, Mátra utca forgalomszabályozása:

A Mátra utcában a Zólyom utca és Bacsó Béla utca kereszteződése közötti útszakaszon egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre. A Zólyom utcában, továbbá a Mátra utca Bacsó Béla utcai kereszteződésétől a Kossuth Lajos utcáig terjedő útszakaszon a Mátra utcában továbbra is a kétirányú közlekedési rend marad érvényben.

A Mátra utcába gépjárművel történő behajtás az új forgalmi rend bevezetése után csak a Zólyom utca irányából, illetve a Késmárk és Somogyi Béla utcákból engedélyezett a Kossuth Lajos utca felé. Tilos a Mátra utcába gépjárművel történő behajtás a Bacsó Béla utcai kereszteződés csomópontjától (Kossuth Lajos utca felől) a Zólyom utca irányába. Felhívjuk a kerékpárral közlekedők figyelmét arra, hogy számukra a Mátra utcában továbbra is változatlanul a kétirányú közlekedési rend marad érvényben!

Monor Város Önkormányzata kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy az egyirányú forgalmi rend bevezetése után a Tátra és Mátra utcákban, továbbá a keresztező és csatlakozó utcákban is az újonnan kihelyezett közlekedési tábláknak megfelelően, fokozott figyelemmel, körültekintően közlekedjenek.

 

Monor Város Önkormányzata