Idén kivételesen ősszel pályázhatnak a civil szervezetek

2020. szeptember 21., hétfő, 08:19

Monor Város Önkormányzata évről-évre az Emberi Erőforrások Bizottságának pályázati felhívásán keresztül támogatja a helyi civil szervezeteket, egyesületeket, alapítványokat. A tavasszal érvényben lévő különleges jogrend miatt, idén kivételesen ősszel adhatják be pályázataikat a civil szervezetek, a beadási határidő 2020. október 9. 12 óra.

A két komponensű pályázati kiírás "A" jelű részével kívánja támogatni az önkormányzat - többek között - a közösségi kulturális hagyományok és értékek ápolását; sport- és vallási jellegű tevékenységeket; az idősek tartalmas időtöltését, valamint a fogyatékosok, sérültek, tartósan betegek életét segítő tevékenységeket; környezetvédelem, műemlékvédelem érdekében folytatott helyi munkát; a helytörténeti kutatást, helyismeret és értékmentés elősegítését. A "B" komponens szociális, egészségügyi és gyermekvédelmi célok megvalósításáról szól.

Részletes pályázat kiírás és további letölthető dokumentumok itt találhatóak: pályázati felhívás az Emberi Erőforrások Bizottságának feladatkörébe tartozó 2020-as támogatásokra!