Búcsúzik a Kossuth Lajos Óvoda vezetője

2020. augusztus 4., kedd, 14:43

A tősgyökeres monori Trincsiné Márton Zsuzsanna általános iskolai tanulmányait a Nemzetőr Általános Iskolában, középiskolai éveit a József Attila Gimnáziumban töltötte. Hivatásául, édesanyját követve - aki 1958-tól nyugdíjazásáig szintén a Kossuth Óvodában dolgozott -, az óvónői pályát választotta, diplomáját a Kecskeméti Óvónőképző Főiskolán szerezte. 1981-től óvodapedagógus, 2007-től az intézmény vezetője. Pályájáról hosszabb riportot olvashatnak a héten megjelenő Strázsa újságban is.

Példamutató munkája, nevelői és vezetői képességei elismeréseként Monor Város Önkormányzata 2015-ben „Monor Város Nevelési, Oktatási és Közművelődési Díja" kitüntető címet kapott. Nyugdíjba vonulása után szeretne minél több időt családjával, gyermekeivel és unokájával tölteni, és hobbijának a horgolásnak hódolni. Egyik gyermeke a Kossuth Óvodában továbbviszi a családi hagyományt, így szülőként szakmailag is hasznos tanácsokat adhat a jövőben.

Monor Város Önkormányzata, a képviselő-testület tagjai, és a Polgármesteri Hivatal dolgozói nevében ezúton is boldog, aktív időtöltést kívánunk neki!