Ismét fogadhatja az ügyfeleket a Vigadó és a Művelődési Ház

2020. június 18., csütörtök, 14:40

A veszélyhelyzet megszűnését követeőn újra látogathatóak a közösségi színterek és közművelődési intézmények. A Vigadó Nonprofit Kft. tájékoztatását olvashatják.

 

A Vigadó Kulturális és Civil Központ és a Művelődési Ház – eddig jogszabályok által korlátozott – működése is visszatérhet az elmúlt években megszokott rendhez. A veszélyhelyzet megszüntetését követően ismét lehetőség van az általunk működtetett közösségi színterek látogatására; szakkörök, klubok szervezésére.

Kérjük a csoportjaink vezetőit, terembérleti lehetőség iránt érdeklődőket, hogy keressenek minket elérhetőségeinken a részletek egyeztetése ügyében! Monor Város Önkormányzatának képviselő-testületi tagjainak egyetértésével született döntés értelmében az első szabadtéri rendezvény az augusztus 20-i Államalapítás Ünnepe lehet. A korábban meghirdetett és elmaradt programjainkra szóló belépőjegyek visszaváltására június 29-től lesz lehetőség, kérjük hogy telefonos egyeztetést követően keressék pénztárunkat!

Kérjük a Vigadóba és a Művelődési Házba látogató ügyfeleinket, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, és lehetőség szerint ügyeljenek a szociális távolság betartására! Ha betegnek érzik magukat - köhögéssel, orrfolyással küzdenek, influenzaszerű tüneteket produkálnak – kérjük, hogy ne személyesen kezdjék meg az ügyintézést!

Reméljük, hogy az év második felében a korábban megszokott programkínálattal várhatjuk vendégeinket!

Vigadó Nonprofit Kft.