Szeretem Monoron...

2020. május 8., péntek, 10:26

A Vigadó Kulturális és Civil Központ "Szeretem Monoron..." címmel irodalmi alkotói pályázatot hirdetett. A pályázat célja, hogy monori diákoknak és felnőtteknek bemutatkozási lehetőséget nyújtson, melyben irodalmi művek formájában mutathatják be városunk egy általuk kedvelt részletét. A pályázattal segíteni kívánják a diákok tanulását és a pedagógusok munkáját is a digitális munkarendben.

A pályázatra beküldött mű kötődjön Monorhoz! Terjedelmi minimum vagy maximum nélkül; nevezni lehet vers vagy prózai alkotás (novella, elbeszélés, esszé, ballada, mese, stb) beküldésével; egy résztvevőtől akár több művet is elfogadunk. A beküldött alkotásokat korosztály szerint az alábbi kategóriákban értékeljük: alsós évfolyamok (10 éves korig), felsős évfolyamok (11-14 éves kor között), junior (15-20 éves kor között), és felnőtt (21 éves kor felett). 

Az elkészült irodalmi műveket e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre várják digitális írásos formában. A jelentkezés a Strázsa újság terjesztése miatt meghosszabbítva május 14-ig! Ezt követően minden művet közzéteszünk a Vigadó honlapján és facebook oldalán. Ezért kérik, hogy a beküldött műhöz kötödő fényképet, illuszrációt, rajzot is küldjenek részünkre - akár a szerzőről is - digitális fénykép formában.

Kategóriánként a legjobb alkotás szerzőit korosztályának megfelelő rendezvényre, családi belépőjeggyel jutalmazzák az őszi programok egyikére!