Szeretem Monoron...

2020. április 16., csütörtök, 15:05

A Vigadó Kulturális és Civil Központ "Szeretem Monoron..." címmel irodalmi alkotói pályázatot hirdet!


A pályázat célja, hogy monori diákoknak és felnőtteknek bemutatkozási lehetőséget nyújtson, melyben irodalmi művek formájában mutathatják be városunk egy általuk kedvelt részletét. A pályázattal segíteni kívánjuk a diákok tanulását és a pedagógusok munkáját is a digitális munkarendben.


A pályázatra beküldött mű kötődjön Monorhoz! Terjedelmi minimum vagy maximum nélkül; nevezni lehet vers vagy prózai alkotás (novella, elbeszélés, esszé, ballada, mese, stb) beküldésével; egy résztvevőtől akár több művet is elfogadunk. A beküldött alkotásokat korosztály szerint az alábbi kategóriákban értékeljük: alsós évfolyamok (10 éves korig), felsős évfolyamok (11-14 éves kor között), junior (15-20 éves kor között), és felnőtt (21 éves kor felett). 


Az elkészült irodalmi műveket e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre várjuk 2020. május 4-ig, digitális írásos formában. Ezt követően minden művet közzéteszünk a Vigadó honlapján és facebook oldalán. Ezért kérjük, hogy a beküldött műhöz kötödő fényképet, illuszrációt, rajzot is küldjenek részünkre - akár a szerzőről is - digitális fénykép formában.


Kategóriánként a legjobb alkotás szerzőit korosztályának megfelelő rendezvényre, családi belépőjeggyel jutalmazzuk őszi programjaink egyikére!