LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

2020. március 12., csütörtök, 10:11

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 12. (csütörtök) - 2020. március 20.(péntek) reggel 8:00 és délután 14:00 óra közötti időszakban a Monor, Pósa L. utca Kistói út és Páskom utca közötti szakasza időszakos lezárásra kerül, az utcában meglévő csapadékvíz elvezető árkok karbantartása miatt. Kivitelezési munkákat a KÖVÁL Nonprofit Zrt. (Városüzemeltetés) dolgozói fogják elvégezni.

Az utcában folyó kivitelezési munkák ideje alatt a kivitelezéssel érintett lezárt területen lakók fokozott figyelemmel történő közlekedése engedélyezett. Az utcába lakókhoz érkezők, illetve az utcából kiinduló vendégek távozása szintén biztosított. Kérjük Önöket, hogy szíveskedjenek más alternatív útvonalat kiválasztani a Pósa L. utcát nem érintő célállomások megközelítésére.

A fentebb megnevezett időszakon kívül eső időben (délután 14:00 és reggel 8:00 közötti időszak) a lezárt útszakasz lezárása feloldásra kerül, ebben az időben a lakosság számára az addig elzárt útszakasz használata megengedett.

Kérjük szíves türelmüket a kivitelezési munkák ideje alatti esetleges akadályoztatás és a bevezetett időszakos forgalmi rendváltoztatás miatt!

Megértésüket előre is köszönjük!

                                                                                  Monor Város Önkormányzata