Hétvégi programajánló

2020. március 6., péntek, 08:04

Újabb szabadidős és kikapcsolódási lehetőségekben gazdag hétvége várja az érdeklődőket városunkban. Péntek este a szórakozásról két helyszínen is gondoskodnak: a József Attila Gimnáziumban a fiatal alkotóknak helyet adó Monori Térnyerő kezdeményezés második eseményére kerül sor; miközben a Vigadó Kulturális és Civil Központban újabb Dumaszínház előadásra, ezúttal Felméri Péter estjére várják a vendégeket.

Szombaton napközben a sporté a főszerep. Délelőtt az uszodában a Speciális Olimpiai Szövetség úszó szakága szervez országos versenyt, míg 14 órától a Monori Sportegyesület amatőr női NBII labdarúgó csapata játszik hazai pályán az ingyenesen látogatható mérkőzésen. Este jótékonysági táncmulatság várja az érdeklődőket, a Monori Napsugár Óvoda szervezésében a Jászai iskolában.

Vasárnap délután pedig az NBIII férfi labdarúgó bajnokság első idei fordulójára kerül sor. A Monor csapata a tabella harmadik helyéről folytatja a küzdelmeket, a 14 órától kezdődő mérkőzésen az ősszel idegenben legyőzött KTE-Hufbau lesz az ellenfél.