Fontos, hogy az idősebbek otthon maradjanak!

2020. március 18., szerda, 09:19

A kialakult helyzetben fokozott figyelemmel kell lennünk idősebb rokonaink, ismerőseink egészségének megőrzése érdekében! Fontos, hogy ez a korosztály minél kevesebb emberrel találkozzon, otthon maradhasson, ezért az önkormányzat közreműködik az idősek bevásárlásaiban, gyógyszereik kiváltásában.

Kérjük az idősebb monori lakosokat, hogy ne menjenek közösségbe; bevásárlásaikra, gyógyszereik kiváltására kérjék meg rokonaikat, ismerőseiket; zárt térben lehetőség szerint kellő távolságot tartva találkozzanak családtagjaikkal! Kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot ismerőseikkel, hogy számíthatnak-e segítségre tőlük!

Monor Város Önkormányzata a jövőben közreműködik az egyedülálló idősek bevásárlásaiban, kérjük, hogy ezügyben járjanak el körültekintően! Munkanapokon az alábbi telefonszámokon 8-12 óra között jelezhetik igényüket: 06-20-4277137, 06-20-2630237, 06-20-2641065, 06-20-2649237. Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben hívják, ha ebben az ügyben szeretnének segítséget kérni!

- Töltsék ki előre, vagy kollégáink segítségével az INNEN LETÖLTHETŐ kérelmet! Ezt követően Monor Város Önkormányzata által kiadott kitűzővel és pecsétes írásos igazolás birtokában, nyugta ellenében átveszik kollégáink a vételárat, majd intézik el a szükséges bevásárlást.

Egészségügyi panaszok esetén, receptek felírása érdekében telefonon keressék fel háziorvosukat, a telefonszámokat itt találják: HÁZI- ÉS GYERMEKORVOSI RENDELÉSEK