Egyházi alkalmak a városban

2020. március 13., péntek, 13:04


A HELYI FELEKEZETI VEZETŐK DÖNTÉSE ÉRTELMÉBEN MÁRCIUS 17-TŐL EGYETLEN MONORI TEMPLOMBAN SEM TARTNAK NYILVÁNOS ALKALMAT! Interneten közvetített lehetőségekért keressék gyülekezetüket!

______________________


Az elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel a monori felekezetek is mindent megtesznek, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályok betartásával megtarthassák hétvégi alkalmaikat.

A beltéri maximum 100 fős eseményekre vonatkozó korlátozás betartása érdekében esetleges szabadtéri alkalmakat; a szentmisék közötti választási lehetőséget; illetve új istentiszteleti időpontokat kínálnak. Március 14-től az alábbiakat érdemes tudniuk azoknak, akik személyesen látogatnák a monori templomokat.

FRISSÍTVE március 15.

Monori Katolikus Egyházközség
Az eddig megszokott időpontok szerint szentmisét tartanak szombaton 18:00 órától, vasárnap 9:30 és 18:00 órától. A vasárnap 9:30 órakor kezdődő alkalom jó idő esetén szabadtéren kerül megszervezésre.
RÉSZLETEK IDE KATTINTVA

 

Monor-Nagytemplomi Református Gyülekezet
A vasárnap tíz órakor hirdetett istentisztelet helyett vasárnap két alkalommal, 9:00 és 10:30 órakor; valamint csütörtökön 18 órakor várják a résztvevőket.

 

Monori Baptista Gyülekezet
A Monori Baptista Gyülekezet elöljárósága, hogy imaházukban átmenetileg nem lesznek istentiszteletek és bibliaórák. RÉSZLETEK IDE KATTINTVA

 

Monori Evangélikus Egyházközség
A Monori Evangélikus Egyházközség hitéleti alkalmainak teljeskörű felfüggesztéséről döntött. RÉSZLETEK