Átmenetileg bezárnak az óvodák és a bölcsőde

2020. március 18., szerda, 08:51

A különleges jogrend esetén fennálló jogszabályok szerint döntöttek Monoron is az óvodák és bölcsőde ideiglenes bezárásáról. Fontos tudnivalók az intézményekről itt találhatóak.

ÓVODÁK ÉS BÖLCSŐDE

- Március 18-tól BEZÁRNAK a monori óvodák és bölcsőde! Kizárólag azon szülők gyermekeit fogadják kiscsoportokban, akik munkaviszonnyal rendelkeznek és feltétlenül dolgozniuk kell.


- A szülők munkáltatói igazolással igazolhatják a kötelező, személyes részvétellel elvégzekndő munkát, melyek elfogadásáról az intézményvezetők döntenek. érjük, hogy a munkáltatói igazolást legkésőbb március 23. hétfőig adják le, vagy küldjék el; mely elektronikus formában is megfelelő!

- Az intézményeket a fentiek szerint látogató gyermekek szülei az épületekbe nem léphetnek be! A gyermekeket az óvónők, kisgyermeknevelők és dajkák az épületek főbejáratánál a szülőktől átveszik; a nap végén az épületek főbejáratánál adják át a gyermekeket a szülőknek.

- Az óvodák gyermekétkeztetése esetén az intézményvezetőknél jelezhetik igényüket, az ételt előrecsomagolva, dobozban vehetik át az óvodában!

- Az óvodai beiratkozások időpontja további értesítésig nem változik.