Monor Város Önkormányzata gyermekorvost keres a Monor 2. számú gyermekorvosi körzet feladatellátására

2020. február 28., péntek, 12:00

A 2. számú körzet gyermekorvosi praxisa (jelenleg helyettesítéssel) a nyolc éve átadott, új Egészségházban, önálló, jól felszerelt, klimatizált rendelőhelyiségben működik, 21 éve itt dolgozó asszisztensnővel. A praxis ellátási területe 912 fő gyermek, melyből 63 fő külterületi lakos.
A feladatellátáshoz az önkormányzat biztosítja a szükséges minimumfeltételeket, a tevékenység összeghatár függvényében az iparűzési adó alól mentes, bérleti díj fizetési kötelezettség nincs. Az Önkormányzat a villamos energia kivételével a további közmű fizetési kötelezettségtől is eltekint.
A praxis ellátása mentes az ügyeletben való részvétel alól is. A feladatellátás részét képezi (a Monoron működő további két praxissal együtt) az iskolaorvosi munka is külön megbízás szerinti finanszírozás ellenében. A praxist az Önkormányzat térítésmentesen hirdeti.

Érdeklődni személyesen a Városházán (2200 Monor, Kossuth L. u.78-80. 103. irodában) dr. Ugrin Dániel aljegyzőnél, vagy telefonon a 06-29-612-307 telefonszámon lehet.