Programokban gazdag hétvége városunkban

2019. november 7., csütörtök, 13:43

Az őszi időjárás beköszöntével több hétvégén is előfordul, hogy progamok sokasága várja az érdeklődőket, így lesz ez az előttünk álló hétvégén is.

Szombaton 9 órától a Városi Uszodában tartja országos úszóversenyét a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség. Az értelmi fogyatékossággal élő emberek hazai szervezete rendszeresen szervez versenyt a monori uszodában, a szervezők és versenyzők örömmel térnek vissza városunkba időről-időre. A verseny egyben a márciusi Világjátékokon kiválóan szerepelt, összesen 12 érmet, közte 4 aranyat begyűjtő szakág évadzáró eseménye. Délután 16 órától a Vigadó Dísztermében szervezi meg a Monor Környéki Strázsa Borrend a hagyományos Márton-napi Újbor Ünnepet. A 2019-es szüret nedűinek kóstolása mellett lehetőség lesz libavacsora fogyasztására, és megismerhetik az elmúlt időszak helyi szőlőtelepítéseinek gazdáit is.

Vasárnap 13:30-tól hazai pályán játszik az NBIII-ban szereplő labdarógú csapat. A tabella ötödik helyén álló Monor sorrendben három döntetlen után, a tabella alsó felén szerénykedő Taksony ellen igyekszik újra megtalálni a győzelem receptjét. Vasárnap 18 órától az országszerte ismert Experidance Produkció lép fel a Monor Városi Sportcsarnokban, "2016-os év legjobb zenés előadásával", a Gyöngyhajú lány balladájával! Az előadásban felcsendül az Omega együttes valamennyi jól ismert slágere, mint a Trombitás Frédi, a Régi csibészek, az Ezüst eső, a Petróleumlámpa vagy a Gyöngyhajú lány. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger!