Átadták a Monor Közbiztonságáért Díjat

2019. november 14., csütörtök, 13:07

Monor Város Önkormányzata minden évben a Monor Közbiztonságáért Díjjal ismeri el a város közbiztonsága érdekében tett kimagasló teljesítményt, huzamosabb időtartamon át folytatott kiemelkedő munkásságot. Az idei évben a kitüntetést Kiss Zsuzsanna rendőrőrnagy, a Monori Rendőrkapitányság hivatalvezetője vehette át.

Kiss Zsuzsanna 27 éve hivatásos állományú tagja a Monori Rendőrkapitányságnak, ahol eleinte járőrként, majd bűnügyi nyomozóként dolgozott. 1993-tól húsz éven át vizsgálati osztályon tevékenykedett sikerrel; főként a lopás, betöréses lopás sorozatügyekben, melyek eredményeként az elkövetők felelősségre vonásra kerültek. A rendőrkapitányság hivatalának vezetését 6 éve vette át.

Munkáját lelkiismeretesen végzi, egységének és az egész kapitányságnak megbecsült és elismert dolgozója. Magas színvonalon ellátott szakmai feladatai mellett részt vállal a bűnmegelőzési programokban is. Közösségi mozgatója a hivatal életének, szabadidős programok, táborok szervezését vállalja magára. Kiváló szervezőkészsége, munkája és tevékenysége példaként állítható a kapitányság dolgozói elé.

Az elismeréshez ezúton is gratulálunk, és további sikeres munkát kívánunk!