Folytatódik a járdák építése

2019. szeptember 25., szerda, 15:05

Az utóbbi négy évben, több mint tizenegyezer négyzetméternyi új gyalogút készült el városszerte, ehhez az idei évben is több mint kétezer négyzetméteren újítják fel a járdákat. A tavasszal meghozott döntést követően szeptember közepén kezdődhetett meg a munka a város több forgalmas járdaszakaszán.

A döntést megelőző felmérés során kétszer ekkora igényt regisztráltak a Polgármesteri Hivatal munkatársai, ezek közül a képviselő-testület döntése szerint a Móricz Zsigmond utca elején és a Kistói út és Mártírok utca között; Pósa Lajos utca (Páskom utca és Kistói út között); Krúdy Gyula utca-Vörösmarty utca kereszteződésében; Kossuth Lajos utca-Kistói út sarkán; Attila utca-Ady Endre utca kereszteződésében és az Attila utca egyes szakaszain; Ady Endre úton, az Ady Úti Általános Iskolával szemközti szakaszon és a Maggyár előtti szakaszon; Hernád közben; valamint a Szőlőhegy utcában készül el monolit betonból az új gyalogút.

A járdát a saját portáik előtt elkészítő lakosok részére ezúton is jár a köszönet az önkormányzat részéről! Az ő segítségükkel, az elmúlt évek költségvetésből erre szánt kiadásaival és az idei munkálatokkal közel 15 kilométer hosszúságban válik biztonságosabbá a gyalogosok közlekedése.