Parkolási tilalom és útlezárás az ünnepi programok miatt

2019. augusztus 13., kedd, 08:42

Monoron, az elmúlt évekhez hasonlóan a városközpontban kerülnek megrendezésre az augusztus 20-i programok, emiatt augusztus 19-én estétől parkolási tilalom lép életbe a Kossuth Lajos utca főtéri szakaszán. Fontos, hogy a kijelölt területeken ne hagyjanak gépjárműveket, hiszen egy rossz helyen parkoló autó akár az egész napos program megrendezését is veszélyeztetheti.  Köszönjük a lakosok közreműködését és megértését!

A közút melletti parkolók lezárásra kerülnek, emiatt mindkét oldalon megállni tilos a
Kossuth Lajos utca Vigadó és katolikus templom (Ady Endre utca-Mátyás király utca) közötti  szakaszán
2019. augusztus 19. hétfő 20:00 és 2019. augusztus 21. szerda 06:00 óra között! 

 

Az államalapítás ünnepén, augusztus 20-án szintén ezen a szakaszon (Kossuth Lajos utca Ady Endre utca-Mátyás király utca között) a közút is lezárásra kerül 20-án reggel hat órától, 21-én reggel hat óráig. Ugyanebben az időszakban a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca is le lesz zárva a Forrás köz vonalában.

A Kossuth Lajos utcán található járdák egy része is lezárásra kerül a gyalogosforgalom elől is. 16 órától a Deák Ferenc utca – Bajcsy Zsilinszky utca között csak a Polgármesteri Hivatal oldalán található járdát használhatják az érdeklődők. A fenti időszakokban az érintett Volánbusz járatok kerülőúton közlekednek. A szervezők előre is köszönik a lakosság türelmét és közreműködését!