Útlezárás a Németh Ágoston utcában

2019. július 9., kedd, 09:08

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. július 11. (csütörtök) este 17:00 óra és 2019. július 12. (péntek)  délelőtt 12:00 óra közötti időszakban a városi csapadékvíz elvezető rendszer dugulás elhárítási munkái miatt tilos gépjárművel behajtani a Monor, Németh Ágoston utcai Társasházak között megépített útcsatlakozástól az  épület  mögötti belső parkolóterületre! 


Az elvégzendő dugulás elhárítási munkák az Önök és a kivitelezéssel érintett belső parkolóterületen keletkező csapadékvíz megfelelő szintű elvezetésének érdekében fognak elkészülni. A kivitelezést végző DAKÖV Kft. a munkákat 2019. július 12-én péntek reggel 7:00 órakor fogja megkezdeni és várhatóan már a délelőtti órákban be is fogja fejezni. Kérjük szíveskedjenek a szippantós autóval történő akadálymentes munkavégzés érdekében, a Németh Ágoston utcai Társasház mögötti belső területet (közúti közlekedősáv-parkolóterületek) szabadon hagyni és gépjárműveik ideiglenes tárolását megoldani! 


A forgalmi rend visszaállítása a kivitelezéssel érintett területen, a dugulás elhárítási munkák befejezése után meg fog történni!

 

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

Monor Város Önkormányzata