Kezdődik a Nemzetőr utca felújítása

2019. július 30., kedd, 07:54

A héten megkezdődik a belterületi útfelújítási munkák újabb szakasza, ezúttal a Nemzetőr utcában számíthatnak időszakos forgalomkorlátozásra a közlekedők. Monor Város Önkormányzata által, közbeszerzési eljárást követően kiválasztott kivitelező augusztus végi határidővel vállalta a munkát, így az iskolakezdés idejére már felújított útszakaszon közlekedhetnek a Nemzetőr Általános Iskolába érkezők.

Mint arról korábban is olvashattak, a Pest megyei belterületi utak fejlesztésére kiírt pályázaton nyert támogatásból újulnak meg forgalmas útszakaszok a városban. A vasúton túli, telepi városrészben már új kopóréteget kapott a Hegedűs Gyula utca és a Kistemplom utca; a Főszögön folyamatban van az Acsádi utca egy részének aszfaltozása, most pedig a Nemzetőr utca - Kossuth Lajos és Liliom utcák közötti - felújítása kezdődik el. A munkálatok során szélesítik az úttestet, és a tartósság érdekében süllyesztett szegély elhelyezése után terítenek le új aszfaltréteget.

Ezt követően - várhatóan szeptember elején - kezdődhet el egy rövid, de annál forgalmasabb belvárosi útszakasznak, a Bocskai utca első részének felújítása.