Véget ért a Monor Város Legsportosabb Iskolája vetélkedés

2019. június 20., csütörtök, 09:20

Az egész tanéven át tartó megmérettetésre több számban várták az iskolákat, melyek összesített versenyében a Jászai Mari Általános Iskola nyerte el a legsportosabb iskola címet.

Monor város önkormányzata minden évben meghirdeti az iskolák közötti versenyt, mellyel igyekszik játékos keretek között, minél több testmozgásra buzdítani a monori gyerekeket és családokat. Az évek során egyre több sportágban indultak a nebulók, idén az alábbi versenyszámok szerepeltek a kiírásban: streetball, váltófutás, úszás, sakk, kerékpár, labdarúgás és síkfutás.

A Strázsahegyi Tekerőn több mint kétszáz induló állt rajthoz

Május 30-án, az utolsó versenyszámot követően hirdették ki az idei versengés végeredményét. Első helyen a Jászai Mari Általános Iskola végzett megelőzve a Nemzetőr Általános Iskola diákjait. A képzeletbeli dobogó alsó fokára az Ady Úti Általános Iskola állhatott, míg a negyedik helyen a Kossuth Lajos Általános Iskola csapata végzett.

Az egyes versenyeket – melyeken minden számban sok résztvevő volt – más-más iskola vagy önkormányzati tulajdonú társaság bonyolította le, így elosztva egymás között a szervezési feladatokat. Minden résztvevő gyermeknek, felkészítőiknek és szervező pedagógusnak gratulálunk az elért eredményekhez és jó pihenést kívánunk a nyári szünetre!