Változások a Monori Sportegyesületben

2019. május 27., hétfő, 09:56

Május 21-én tartotta meg éves közgyűlését a Monori Sportegyesület. Rendhagyó küldöttgyűlés volt, hiszen a tisztségviselők mandátuma egységesen 2019.05.21. napján lejárt, így teljes tisztújítás történt. A rendezvényen Dr. Zsombok László polgármester úr és Darázsi Kálmán alpolgármester úr is személyesen vett részt.

Ismert tény volt, hogy Ócsai István Elnök és Bajári Tamás Egyesületi Igazgató Gábor Attilát ért tragédiát követően átmeneti időszakra vállalta csak az egyesület irányítását, így senkit nem ért váratlanul, hogy lejáró mandátumuk után nem indultak a tisztségekért. A küldöttgyűlés és a városvezetés külön köszönetet mondott Ócsai Istvánnak, aki rendkívül nehéz helyzetben vállalta és látta el sikeresen az elmúlt időszakban a megtisztelő elnöki feladatot.

Zátrok Tamás az egyesület új elnöke köszöni meg
a leköszönő Ócsai István munkáját.

A Monori Sportegyesület elnöksége és tagjai teljes egyetértésben, egyhangúan megválasztották a Monori Sportegyesület új tisztségviselőit, akiknek személye nem lehet ismeretlen, hiszen évek óta az egyesületért dolgoznak remek eredményekkel. A Monori Sportegyesület új elnöke Zátrok Tamás lett, aki korábban az úszószakosztály irányítását látta el, míg egyesületi igazgatónak a karate szakosztály vezetőjét, Kovács Bálintot választották a küldöttek. Az elnökség pedig a jövőben az alábbi tagokból áll majd:

Baranyi György elnökségi tag, labdarúgó szakosztály elnöke
Ilgné Kasa Éva elnökségi tag, ritmikus gimnasztika szakosztály elnöke
Kovács Bálint elnökségi tag, karate szakosztály elnöke
Lódi István elnökségi tag, taekwondo szakosztály elnöke
Nagy András elnökségi tag, úszó szakosztály elnöke
Takács Péter elnökségi tag, kosárlabda szakosztály elnöke
Balatoni Mátyás elnökségi tag, birkózó szakosztály elnöke

Az új tisztségviselőknek mind az egyesület, mind a városvezetés sok sikert kíván a jövőbeli munkához. Hajrá Monor!

Forrás: monorse.hu