Jól tanuló jó sportoló fiatalok részére írt ki pályázatot az önkormányzat

2019. május 9., csütörtök, 08:13

Monor Város Önkormányzata 2019. évben tizenkettedik alkalommal ír ki pályázatot a "Monor Város jó tanulója - jó sportolója" cím elnyerésére. A pályázat célja az értékteremtés az által, hogy a kimagasló teljesítményt, annak mindenkori elismerését megmutassuk a fiataloknak, illetve szeretnénk ezen teljesítményeket tovább motiválni az újabb magasabb célok, további sikerek elérésért.

A címre felterjesztett diákok az alábbi korcsoportok szerint részesülnek elismerésben:

  • általános iskolai tanulók esetében 3 fő részére adható ki a díj;
  • középiskolai tanulók esetében 1 fő részére adható ki a díj.

A cím elnyerésére felterjeszthetők azok a tanulók, akik a 2018/2019. tanévben:

  • a félévi és év végi értékelésnél egyaránt 4,50, vagy annál magasabb tanulmányi átlagot értek el, emellett;
  • 2018. július 1. és 2019. június 30. között az adott sportági szakszövetségek hivatalos megyei, területi vagy országos bajnokságán, illetve minősítő versenyén, vagy nemzetközi versenyen eredményesen szerepeltek;
  • és monori lakosok.

A felterjesztést tehet a pályázó szülője, gondviselője, testnevelője, edzője, illetve annak az oktatási intézménynek a vezetője, ahol a pályázó az adott tanévben a tanulmányait folytatta. A felterjesztés határideje: 2019. június 28. 12 óra.

A felterjesztést Monor Város Önkormányzat Képviselő-testületének Emberi Erőforrások Bizottságához kell személyesen, vagy postai úton eljuttatni. Cím: 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 78-80.; 129-es iroda, ügyintőző: Burján Sándor, telefonszám: 06-29-612-305.

A nyertes pályázók listáját Monor Város Önkormányzat Képviselő-testülete hagyja jóvá. A pályázati adatlap letölhető honlapunkról a lenti linkre kattintva, valamint személyesen igényelhető a Polgármesteri Hivatal 129-es irodájában.