Tavaszi nagytakarítás Monoron

2019. március 27., szerda, 14:31

Április elején újra közösségi hulladékgyűjtő akciót szervez Monor Város Önkormányzata. A korábbi években városunk is rendszeresen vett részt az országos szemétszedő akcióban, most egy év szünet után kezdeményezték újra a közös szemétgyűjtést.

A közösségért tenni akarókat április 4-én, csütörtökön 14 órára várják a Polgármesteri Hivatal elé. Innen indulnak majd el csapatok  a város bevezető útjainak megtisztítására, melynek keretében a Vasadi úton, a Csévharaszti úton, a Kossuth Lajos utca végén és a József Attila úton tervezik a hulladékgyűjtést. A felhívásra – az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan – a város intézményei is csatlakoztak, akik jellemzően a saját székhelyük környezetében segítenek a gyűjtésben. A Vasutas Nyugdíjas Klub az állomás környékének megtisztítását vállalta, míg a Máltai Szeretetszolgálat a Kisfaludy utca környékén szedi majd össze a hulladékot.

A csütörtök délutáni akció során kesztyűt, zsákot az önkormányzat biztosít az önkénteseknek. Kérjük, aki teheti láthatósági mellényt hozzon magával! Az önkéntes akció befejezés 16 óra körül várható, az előre egyeztetett helyekről ezután kezdi meg a Kövál Nonprofit Zrt. a hulladék elszállítását. Várjuk közösségek, baráti társaságok, osztályok segítő közreműködését, hogy együtt tegyünk városunk tisztaságáért! Jelentkezni és tovább információt kérni a 06-29/612-317 telefonszámon, vagy a kasa.zoltan@monor.hu email címen lehetséges.