Folyamatosan bővül programokkal a város 2019-es programtervezete

2019. március 18., hétfő, 09:55

Monor Város Önkormányzata hagyományosan a novemberi képviselő-testületi ülésén tárgyalja és a város aktuálisan következő évi tervezett programjait. Az események listáját a civil szervezetek, intézmények, magánszemélyek terveiből állították össze; egy ilyen terv azonban rendszeresen frissül az év közben véglegessé váló programokkal.

Monor vezetése fontosnak tartja, hogy minél színesebb, sokrétűbb programokra tudjuk invitálni az érdeklődőket, ezért köszönjük minden egyesületnek, civil szervezetnek, hogy kezdeményezik rendezvények szervezését. Kérjük, hogy az időpontok tervezésénél legyenek figyelemmel a már megadott dátumokra, hogy a városon belüli események ne jelentsenek egymásnak konkurenciát!

Amennyiben kérdése van, illetve egy adott dátumról szeretne érdeklődni, hogy terveztek-e más szervezet részéről programot, keresse fel a Vigadó munkatársait!

Várjuk Önöket a Monoron tervezett eseményekre 2019-ben is! A képviselő-testület által elfogadott, és azóta bővített programterv az alábbi linkre kattintva olvasható: Városi programterv 2019.