Egy hónappal korábban pályázhatnak a civil szervezetek

2019. február 26., kedd, 08:46

Monor Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Emberi Erőforrások Bizottsága feladatkörébe tartozó támogatási célok megvalósítására. Idén egy hónappal korábban adhatják be pályázataikat a civil szervezetek, ezzel azonban a beadási határidő is korábbi, mint az elmúlt években: 2019. március 29.!

A négy komponensű pályázat "A" jelű részével kívánja támogatni az önkormányzat - többek között - a közösségi kulturális hagyományok és értékek ápolását; a lakosság életmódjának javítását szolgáló célok megvalósítását; a művészeti alkotómunka feltételeinek javítását; művészeti értékek létrehozásának és megőrzésének elősegítését. A "B" komponens szociális, egészségügyi és gyermekvédelmi célok megvalósításáról szól; míg a "C" pontban gyermekek nyári táboroztatására kérhetnek támogatást. Fontos információ, hogy intézmények az "A" és "B" komonensekre nem pályázhatnak, részükre önálló keretet hirdettek meg, melyet a pályázati kiírás "D" pontjának megfelelően igényelhetnek. 

Részletes pályázat kiírás és további letölthető dokumentumok itt találhatóak: pályázati felhívás az Emberi Erőforrások Bizottságának feladatkörébe tartozó támogatásokra!