Monorra érkezik az ExperiDance Produkció

2018. december 11., kedd, 15:10

Az ExperiDance társulat célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon. A 2000 óta sikeres társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelídíti meg, vagy épp a végletekig fokozza. Az ExperiDance által így teljesen új, összetéveszthetetlen táncstílus született, melynek két sikeres darabját Monoron is bemutatja a társulat!

A Magyar Kultúra Nagykövete címet is elnyerő produkció elsőként január 18-án, a Magyar Kultúra Napja alkalmából, teltház előtt lép színpadra a Városi Sportcsarnokban. A kultúra napja alkalmából dr. Zsombok László, Monor polgármestere köszönti a közönséget. A Fergeteges - Sissi legendája című darabot Erzsébet királyné és Gróf Andrássy Gyula legendás szerelme ihlette. A kétszer egy órás előadást a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak játéka teszi fergetegessé, ne maradjanak le róla! Kérjük, hogy a pontos kezdés érdekében időben érkezzenek a helyszínre, kapunyitás 18 órakor!

Monor várossá avatásának 30. évfordulóján mutatja be az ExperiDance városunkban az Ezeregyév című darabot. A történelmi Kelet és Nyugat határán egyensúlyozó Magyarország páratlanul gazdag múltját 21 táncképben eleveníti fel a társulat. Magyarország 2000. március 15-én, a magyar polgári forradalom emléknapján ünnepelte ezzel az előadással az ezredfordulót; Monoron március 1-jén mutatják be Román Sándor koreográfiáját! Belépőjegy mindkét előadásra kapható a szervező Vigadó Kulturális és Civil Központ irodáiban és online a tixa.hu oldalon.