Dupla koncerttel búcsúzik az óévtől városunk

2018. december 19., szerda, 09:00

A könnyűzene kedvelői igazán gazdag évnek örvendhettek Monoron, hiszen tucatnyi élő koncertet szerveztek idén városunkban. Soha annyi zenekar nem lépett még fel egy évben Monoron, mint idén: Irie Maffia, Neoton, Alma zenekar, Edda, Bikini, Dirty Slippers, Radio Live, Huckleberry Guys, Zsikó Banda, Dallos Bogi, Myrtill & Swinguistique, Kifli zenekar, Dinoszaurusz Band, Budapest Bár, Karthago, Caramel, Szekeres Adrien...

Méltó zárása lesz az évnek a hazai zenei élet két elismert zenekarának koncertje! A két ünnep között, december 28-án a Wellhello és a Follow The Flow együtt lépnek fel a Városi Sportcsarnokban! Fluor és Diaz közös zenekarát senkinek nem kell bemutatni, slágereik önmagukért beszélnek. Ki ne hallotta volna időtlen sikerdalaikat: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Emlékszem, Sopronban” , „Nem olyan lány”?!

Hozzájuk csatlakozik a Follow The Flow, akik alig egy éve léteznek jelenlegi felállásában, máris az egyik leggyorsabban növekvő hazai zenekarként ismerik el őket. Nem tudja senki című slágerüket mindenki ismeri, aki idén csak egyszer is rádióközelbe került, klipje pedig folyamatosan rekordokat döntöget több tízmilliós nézettségével a magyar toplistán a YouTube-on! A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díjat ők vitték haza. A közelmúltban pedig az európai MTV szavazásán a legjobb hazai zenekar díját nyerték el – többek között épp a Wellhello zenekart megelőzve.

A monori közönség így két magyar topzenekar koncertjére látogathat el egy jeggyel, december 28-án a Városi Sportcsarnokba! Belépőjegyek a Vigadó emeletén található irodákban és a tixa.hu weboldalon kaphatóak!