Pénteken kezdik meg a Móricz Zsigmond utca aszfaltozását

2018. november 7., szerda, 14:37

A nagy forgalmat lebonyolító monori vasútállomás megközelítését jelentősen nehezíti majd, hogy pénteken kezdődik a Móricz Zsigmond utca aszfaltozása. A környéken közlekedők hetek óta tapasztalhatták az útfelújítási munkákat, melyek folytatásához, – a tervek szerint két napra – le kell zárni a forgalmas közutat.

Az aszfaltozás befejeztével teljes hosszában elkészül a felújított Móricz Zsigmond utca.

A hét második felére mindenhol elkészül a süllyesztett szegély az Ady Endre utca – Mátyás király utca közötti szakaszon, melyet az aszfaltszőnyeg terítése követ. A munkálatokat pályázati úton elnyerő HE-DO Kft. ütemezése szerint pénteken és szombaton tartanak az aszfaltozási munkák. Ezeken a napokon sem a MÁV területén lévő parkolóként használt területet, sem a Móricz Zsigmond utcán található parkolókat nem használhatják a gépkocsival közlekedők. Természeten erre a két napra az állomás utcájának érintett szakaszát is lezárják a forgalom elől!

A Volánbusz tájékoztatása szerint a buszok terelőútvonalon, de minden megállóhelyet érintve közlekednek majd. Kérjük türelmüket az ideiglenes forgalmi helyzet miatt; a felújítás befejezését követően immár megújult úttesten közelíthetik meg majd a vasútállomást!