Mozgó Mozi Monoron

2018. november 7., szerda, 13:19

A Mozgó Mozi országot járó szolgáltatásának köszönhetően november 9-én pénteken ismét moziteremmé változik a Művelődési Ház nagyterme. Az egész napos vetítésre délelőtt szervezett óvodai és iskolai csoportokat várnak, délután pedig országszerte játszott premierfilmekre várják a nézőket!

 

10.00 Apróláb 3D
12.00 Johnny English
14.00 X - A rendszerből törölve
16.00 Libabőr 2.
18.00 Venom 3D
20.00 Ami nem öl meg

 

Műsorra kerül két heti premierfilm is, a magyar filmek legújabbja, az X- a rendszerből törölve és a nagy sikerű Tetovált lány folytatása, Ami nem öl meg címmel. Ujj Mészáros Károly thrillerében Éva (Balsai Móni) történetét ismerhetjük meg; aki egy zseniális rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik, ott is észreveszi a bűnt, ahol minden más zsaru legfeljebb balesetet sejt. A filmben nagyszerű színészek szerepelnek, köztük Molnár Áron, Kulka János, Básti Juli, Szirtes Ági, Fekete Ernő, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán, Olasz Renátó és Szabó Győző.

A 20 órás kezdésű Ami nem öl meg című filmben a tetovált lányként megismert Lisbeth Salanderrel (Claire Foy) találkozhat a néző, aki semmit változott. A múltja nyomasztja, magányos, embergyűlölő és zseniális hacker. Úgy alakul, hogy ismét találkozik a bukott sztárújságíróval, Mikael Blomkvisttal, és ismét kénytelenek elviselni egymást... A rendező ezúttal a Vaksötét-tel hatalmas sikert aratott Fede Alvarez.

Az igazi mozihangulathoz a harapnivalók is hozzátartoznak, a Mozgó Mozi erről is gondoskodik: popcornt, chipset, nachost, vattacukrot és üdítőt is vásárolhatnak a mozijegyek mellé. További részletek és jegyfoglalási lehetőség a www.mozgomozi.hu oldalon.