Monoron játszik a MOL-PICK Szeged

2018. november 5., hétfő, 15:05

Két nappal a PSG elleni Bajnokok Ligája összecsapás után, kedden este a Monor Városi Sportcsarnokban lép pályára Európa és a világ egyik legjobb kézilabda csapata a MOL-PICK Szeged! A K&H férfi ligába idén feljutó Vecsési SE a monori sportcsarnokban játssza hazai mérkőzéseit; ők fogadják a tabella éllovasát a hazai bajnokságban.

A szegedi gárda vasárnap szoros mérkőzésen szenvedte el idei első veréségét a világszerte ismert Paris Saint-Germain otthonában. A világsztárokkal felálló francia csapat ellen többször is vezetni tudott a Szeged; a vereség ellenére is a második helyen állnak a BL B csoportjában. A  hazai bajnokságban eddig nyolc győzelmet számlál a kékek sorozata, kedden a sereghajtó Vecsés ellen is ők az esélyesek.

A "kékek" Párizsban négyezer fanatikus szurkoló előtt léptek pályára.
Fotó: MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat facebook oldala

A szomszédváros Vecsés SE kézilabda csapata fennállása legnagyobb sikerét érte el tavaly, azzal hogy megnyerte az NB I/B nyugati csoportját. Az idén elkészült Városi Sportcsarnok megfelel első osztályú bajnoki mérkőzések megrendezésére is, így a monori sportcsarnokot választották a vecsésiek hazai pályaként az idei szezonra. A bajnokságban nyolc mérkőzés után még pont nélkül álló Vecsés rutinos, egykori válogatott játékosokkal, és tehetséges fiatalokkal igyekszik kiharcolni az első osztályban maradást.

A Vecsési SE a Monori Városi Sportcsarnokban játssza hazai mérkőzéseit.
Fotó: Vecsési SE kézilabda facebook oldala

A mérkőzésre a belépőjegyeket a VSE Kézilabda Szakosztálya értékesíti, melyet vecsési irodájukban vásárolhatnak meg, vagy választhatják a helyszíni jegyértékesítést, mely a mérkőzés napján 16:30-tól érhető el! RÉSZLETEK IDE KATTINTVA OLVASHATÓAK.

Nagy nap lesz a monori sportkedvelők számára, hiszen ilyen szinten játszó klubcsapat még nem lépett pályára városunkban!